Tradicionalno, ali malo drugačije Novi MasterChef sudac Mario Mihelj skuhao nam je fantastičan pileći paprikaš, svoje omiljeno jelo, obožavat ćete ga Prije nego što smo doznali da će head chef zagrebačkih restorana Maredo i El Toro biti nova zvijezda popularnog televizijskog kuharskog showa, otkrio nam je drugu tajnu - što se u njegovoj obitelji najradije kuha
GRAPESTON JE HIT! Veliki uspjeh novog festivala: "Rasprodani smo! Festival se još nije održao, a već znamo da će nam ubuduće trebati veći prostor" Ulaznice za GrapeSton, prvi festival prirodnih vinogradara i spontanih vina Hrvatske, već su rasprodane
Moguće je U Zagrebu smo probali savršenu zamjenu za pizzu: Recept nas je potpuno oduševio, a posebno jedan sastojak!
POČINJE BURGER WEEKEND Imamo tri dobra razloga za izlet u Čakovec početkom svibnja, slasni burgeri samo su jedan od njih
piše Saša Špiranec DOSSIER ROSÉ: kod ružičastih vina Istre i Kvarnera ključ je u teranu, ovo je 14 najboljih
Novi MasterChef sudac Mario Mihelj skuhao nam je fantastičan pileći paprikaš, svoje omiljeno jelo, obožavat ćete ga
David Skoko uskoro na zagrebačkom Dolcu kuha omiljena jela iz popularnog serijala "Motor, loza, kuhača"
Počela je proslava tajlandske nove godine koju je najbolje proslaviti njihovim ukusnim i laganim desertom
NAJAVLJUJU I NOVITETE Babushka je hit! Riječani su ludi za Petrinim kruhom i focacciom, a slastice rasprodaje i po tri tjedna unaprijed Posjetili smo malu riječku proizvodnju Petre Dragojlović, a ona nam je potom otkrila novosti o otvorenju fizičke pekarnice te organiziranim radionicama
Edukacija mladih Dodijeljene stipendije Raise the Bar mladim nadama hrvatske gastronomije U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade dvije slastičarke, jedan chef i jedna chefica te su večeri imali razloga za slavlje
AKO VAM SE JEDE SLATKO Izgleda kao krafna, ali je lagano i prozračno, isprobali smo slasno talijansko pecivo i baš nam se svidjelo, evo recept Iako ciambella podsjeća na američku krafnu s rupom u sredini, po tijestu je više nalik briošu
Prilika koja se ne propušta David Skoko uskoro na zagrebačkom Dolcu kuha omiljena jela iz popularnog serijala "Motor, loza, kuhača"
Gudin Pigeria Mliječni praščići, porchetta, bajadere i druga jela od svinjetine novi su hit splitskog Pazara
Vlasnici poznatog talijanskog restorana dali su nam recept za jelo kakvog se ne bi postidjeli ni najbolji chefovi
Za pod zub Zaboravite na kupovne riblje štapiće, umjesto toga pripremite ove jednostavne, brzo gotove polpete od oslića
A gdje su nestali?! Trenutak iskrenosti Mate Jankovića: "Puno je ljepše biti konobar nego kuhar, a i plaćeni su bolje nego liječnici specijalisti"
NOVO MJESTO Mario Mandarić otvara novi restoran u centru grada, nudit će doručak i brunch, evo detalja
Priče o kruhu Baka Anastazija s tržnice Dolac: "Puno nam se kupaca vraća i tvrde da je naš kruh najbolji koji su probali"
Inspirativna priča o uspjehu Karlo Vulin: "Želim ljudima na stol donijeti bolji kruh. To je moja misija"
piše saša špiranec Ova se vinarija može pohvaliti svakodnevnim vinima odličnog omjera cijene i kvalitete
PELJEŠKA REVOLUCIJA Zrinko Baković grožđe bere prije svih vinogradara na Dingaču, a vino proizvodi bez ikakve intervencije u podrumu